Print  

BUONGIORNO HONORED WITH THE DALE CARNEGIE LEADERSHIP AWARD FOR THE QUALITY OF ITS MANAGEMENT

1 Οκτώβριος, 2010 10:38

Η Buongiorno SpA ((Italy, MTA STAR: BNG), ο παγκόσμιος ηγέτης στην κινητή τηλεφωνία και τη ψυχαγωγία είναι η πρώτη Ιταλική εταιρεία που έλαβε το Βραβείο Ηγεσίας από τη Dale Carnegie Training στις ανθρώπινες σχέσεις και στην διαχείριση της εκπαίδευσης των εργαζομένων. Η αναγνώριση απονεμήθηκε στην Buongiorno για την αξία που δίνει στο ανθρώπινο δυναμικό της και την ικανότητά της να δημιουργήσει εργασιακό περιβάλλον που επιτρέπει στους εργαζομένους της να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους - φυσικά, σε σχέση με τους στρατηγικούς στόχους της εταιρείας.

Σε μια επίσημη υποδοχή, ο πρόεδρος και ο CEO της Dale Carnegie Training απένειμε το βραβείο στο CEO της Buongiorno, Andrea Casalini ο οποίος δήλωσε "Η Buongiorno είναι μια πολυεθνική για την Τρίτη χιλιετία: ευκίνητη και την ίδια στιγμή ικανή να εξυπηρετήσει μια παγκόσμια αγορά χάρη στις παγκόσμιες δυνατότητες διοίκησης και είναι εξαιρετικά δεσμευμένη και με κινητοποιημένο εργατικό δυναμικό που είναι συνεχώς επικεντρωμένο στους στρατηγικούς στόχους της εταιρείας."

Με ένα άριστα εκπαιδευμένο και ποικιλόμορφο ανθρώπινο δυναμικό (το 75% έχει ένα προηγμένο πτυχίο ή ισοδύναμο και το 40% είναι γυναίκες) όπου η μέση ηλικία είναι τα 32 έτη, περισσότερο από 900 εργαζόμενοι στην Buongiorno βρίσκονται σε 24 χώρες. "Ακλόνητη δέσμευση της Buongiorno SpA για την ικανοποίηση των εργαζομένων και στην καλλιέργεια θετικού κλίματος στο χώρο εργασίας είναι πραγματικά εντυπωσιακή", δήλωσε ο πρόεδρος, διευθυντης και  CEO της Dale Carnegie Training. "Είναι μεγάλη χαρά ότι αναγνωρίζουμε την διακεκριμένη ηγεσία του κ. Casalini και προσφέρουμε αυτό το αξιοσέβαστο βραβείο σε μια εταιρεία όπως η Buongiorno SpA". 

"Το ανθρώπινο δυναμικό μας είναι ένα αναπόσπαστο μέρος της επιτυχίας της εταιρείας μας. Το να παρακινούμε συνεχώς τους εργαζόμενούς μας, γίνεται πιο δύσκολο κατά τη διάρκεια μιας οικονομικής ύφεσης, και ως εκ τουτου, καθίσταται επιτακτική η ανάγκη να επενδύσουν στην εκπαίδευση" δήλωσε η Florence Kaminska, Buongiorno's Group HR Director. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που αναπτύξαμε το 2009 εστίαζε στην πραγματικότητα στη σχέση μεταξύ των μάνατζερ και τα μέλη της ομάδας τους και στις δεξιότητες παρακίνησης οι οποίες δημιούργησαν εξαιρετική απόδοση στην επένδυση και άριστα αποτελέσματα.

Το Βραβείο Ηγεσίας της Dale Carnegie απονεμήθηκε στην εταιρεία που αποτελεί κύριο συντελεστή στην οικονομία και τη κοινωνία της χώρας της με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη των ανθρώπινων πόρων, της καινοτομίας και της δημιουργικότητας του οργανισμού. Ιδρύθηκε το 1985, το τιμημένο βραβείο απονεμήθηκε στη The Ford Motor Company την ίδια χρονιά, και τα επόμενα έτη σε γνωστους οργανισμούς όπως  Coca-Cola, Adidas, Boeing, Four Seasons Hotel, Daimler-Chrysler και SAS Scandinavian Airlines.

# # #

Σχετικά με τον Όμιλο Buongiorno

Η Buongiorno SpA ((Italy, MTA STAR: BNG), είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην κινητή τηλεφωνία και τη ψυχαγωγία. Η εταιρεία απαριθμεί σε μια άνευ προηγουμένου διεθνή παρουσίας με 24 γραφεία και επιχειρήσεις σε 57 χώρες σε 5 ηπείρους, απευθείας συνδέσεις με 120+ τηλεφωνικές εταιρείες και παρέχει πρόσβαση σε πάνω από 2 δισεκατομμύρια πελάτες της κινητης τηλεφωνίας. Η Buongiorno είναι ηγέτης στην αγορά της Ευρώπης και είναι από τους 3 κορυφαίους παίκτες στις 8 πιο σημαντικές παγκόσμιες γεωγραφίες. Η Buongiorno έχει επίσης παρουσία στην Ινδία, στο Βιετνάμ και στις Φιλιππίνες μέσω της κοινής επιχείρησης με τον Ιαπωνικό όμιλο Mitsui & Co., Ltd.. Η εταιρεία λειτουργεί με δυο επιχειρηματικούς τομείς: υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας κινητης τηλεφωνίας που διανέμονται άμεσα - μέσω της επωνυμίας της BlinkoGold για υπηρεσίες Κινητης Τηλεφωνίας και μέσω της Κοινωνικής Κινητης Δικτύωσής του - καθώς και μέσω συνεργασιών με κορυφαίες εταιρείες παροχής τηλεπικοινωνιών (Υπηρεσίες Καταναλωτών) - και τις ψηφιακές υπηρεσίες μάρκετινγκ που αναφέρονται ως χορηγίες ικανοποίησης (Υπηρεσίες Μάρκετινγκ).
 

 

Πίσω

 
 

100-102 Papanikoli Street ,, 15232 Chalandri,, Athens, GR
P:+30 210 6779129

Follow us on

 
© 2017 Dale Carnegie & Associates, Inc.. All Rights Reserved.
Ο ιστότοπος σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από Americaneagle.com