Print  

DALE CARNEGIE TRAINING UPGRADES: "SECRETS TO SUCCESS" SMARTPHONE APPLICATION

12 Νοέμβριος, 2010 17:35
 

Οι Ηγέτες στην Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Φέρνουν Παραδοσιακές Αξίες και Ιδέες στην Ψηφιακή Χώρα

 
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΝΥ (12 Νοεμβρίου 2010) - Η Dale Carnegie Training ®, ο παγκόσμιος ηγέτης που βασίζεται στην απόδοση της εκπαίδευσης και των λύσεων τους ανθρώπινου δυναμικού, ανακοινώνει σήμερα την αναβάθμιση της εξαιρετικά επιτυχημένης εφαρμογής για smartphone "Secrets to Success" (http://www.dalecarnegie.com/app/). Διαθέσιμο για online μεταφόρτωση για το iPhone, το iPad και το iTouch (0,99), η εφαρμογή έχει ήδη τεράστια αποτελέσματα, έχει εκτοξευτεί στην πρώτη θέση στην επιχειρηματική λίστα των iTunes μέσα στην πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του. Οι πελάτες της Apple που ήδη έχουν αγοράσει την εφαρμογή θα λάβουν την αναβάθμιση δωρεάν.
 
Η ενημερωτική εφαρμογή περιγράφει τις βασικές αρχές των ανθρώπινων σχέσεων και μοιράζεται συμβουλές οι οποίες είναι εύκολες να εκτελεστουν, τεχνικές και καθημερινή "ενίσχυση της αυτοπεποίθησης" αποκλειστικά στα παγκοσμίου φήμης workshops και προγράμματα της Dale Carnegie. Τα νέα χαρακτηριστικά στην εφαρμογή περιλαμβάνουν μια βελτιστοποιημένη αμφιβληστροειδή οθόνη μαζί με την δυνατότητα να μοιραστουν το περιεχόμενο της εφαρμογής με τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης συμπεριλαμβανομένου του Facebook και του Twitter. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν τώρα να εγγραφούν για ένα δωρεάν πρόγραμμα Dale Carnegie σε οποιαδήποτε χώρα από όπου και αν πραγματοποιείται, και να βρουν εύκολα το τοπικό γραφείο της DCT με το πάτημα ενός κουμπιού.
 
Σκεφτείτε το σαν έναν τρόπο να έχετε έναν Εκπαιδευτή της Dale Carnegie συνέχεια στην τσέπη σας, λέει ο Peter Handal, πρόεδρος, διευθυντης και CEO της Dale Carnegie Training. "Σε αυτή την οικονομική περίοδο των προκλήσεων - όπου οι άνθρωποι χρειάζονται λίγη βοήθεια για να ξεχωρίσουν και να εξασφαλίσουν την απασχόληση - πιστεύουμε ότι δεν θα μπορούσε υπάρχει μια πιο κατάλληλη στιγμή  για να προσφέρουμε τις βασικές αρχές της Dale Carnegie σε μια ακόμη πιο εύκολη προσβάσιμη μορφή."
 
 
Οι διαθέσιμες λειτουργίες που μπορούν να μεταφορτωθούν μέσω την εφαρμογή θα περιλαμβάνουν:
 
Την ικανότητα να εγγραφείτε "δωρεάν" για μια Σύνοδο Dale Carnegie Course
Κοινή χρήση του περιεχομένου της εφαρμογής μέσω των μέσων της κοινωνικής  δικτύωσης
Η δυνατότητα να αναζητήσετε εύκολα για ένα τοπικό γραφείο της DCT
Πολύτιμες Συμβουλές στη δέσμευση των μελών της ομάδας, στην ανάπτυξη της ηγεσίας, στις αποτελεσματικές πωλήσεις, στην εξυπηρέτηση πελατών, στις αποτελεσματικές παρουσιάσεις, στη βελτίωση των διαδικασιών και άλλα
Daily Doses of Confidence οι καλύτεροι διαλογισμοί από ορισμένους ιστορικούς ηγέτης
Video Demos από το Secrets to Success σε δράση
 
 
 
Σχετικά με την Dale Carnegie Training
Η Dale Carnegie συνεργάζεται με μεσαίες αγορές και μεγάλες εταιρείες, καθώς και οργανισμούς, για να παράγει μετρήσιμα αποτελέσματα για τις επιχειρήσεις βελτιώνοντας την απόδοση των εργαζομένων με έμφαση στην ηγεσία, στις πωλήσεις, στη δέσμευση των μελών της ομάδας, στην εξυπηρέτηση πελατών, στις παρουσιάσεις, στη βελτίωση των διαδικασιών και σε άλλες βασικές δεξιότητες διοίκησης. Πρόσφατα εντοπίστηκαν από τη Wall Street Journal ως μια από τις κορυφαίες από 25 franchise με υψηλή απόδοση, τα προγράμματα της Dale Carnegie Training είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 80 χώρες. Η Dale Carnegie έχει ως πελάτες 400 από τις 500 εταιρείες του Fortune. Περίπου 8 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν βιώσει μια εμπειρία από την Dale Carnegie Training.
 
Οι ειδικοί της Dale Carnegie εργάζονται με άτομα, ομάδες και οργανώσεις για τον σχεδιασμό λύσεων  που απελευθερώνουν τις δυνατότητες των εργαζομένων, επιτρέποντας στον οργανισμό σας να φτάσει στο επόμενο επίπεδο απόδοσης. Η Dale Carnegie Training προσφέρει δημόσια προγράμματα, σεμινάρια και workshops, καθώς και in-house εξατομικευμένη εκπαίδευση, εταιρικές αξιολογήσεις, online ενίσχυση και one-on-one καθοδήγηση. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε παρακαλώ τo www.dalecarnegie.com.
 
 
 
 
 
 

Πίσω

 
 

100-102 Papanikoli Street ,, 15232 Chalandri,, Athens, GR
P:+30 210 6779129

Follow us on

 
© 2017 Dale Carnegie & Associates, Inc.. All Rights Reserved.
Ο ιστότοπος σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από Americaneagle.com