Print  

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ DALE CARNEGIE TRAINING®

17 Νοέμβριος, 2011 10:34
Presentation Effectiveness
 

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ DALE CARNEGIE TRAINING®

ΟΙ 5 ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ:
Πώς να Διεκδικείτε, Να Ακούτε τους Άλλους, κα να Επιλύετε τις Συγκρούσεις

LEADERSHIP MASTERY:
Πώς να Προκαλέσετε τον Εαυτό Σας και τους Άλλους για την Επίτευξη Σπουδαίων Αποτελεσμάτων

Τη στιγμή που οι εργαζόμενοι επανεντάσσονται στο εργατικό δυναμικό μετά από μια ύφεση και που σύμφωνα με μια δημοσίευση τον Οκτώβριο του 2009 από το  Bureau of Labor statistics ο ρυθμός ανεργίας έχει διπλασιαστεί τα τελευταία δύο χρόνια, όλοι, από τους νέο-προσλαμβανόμενους μέχρι και τα ανώτατα στελέχη, θα πρέπει να κάνουν αποφασιστικά βήματα προκειμένου να εξασφαλίσουν το μέλλον τους.

Σε έναν κόσμο όπου η επικοινωνία γίνεται με ηλεκτρονικά μέσα, οι δεξιότητες των ανθρωπίνων σχέσεων χάνονται - μαζί με τις ηγετικές δεξιότητες. Εντουτοις, ποτέ στο παρελθόν οι δεξιότητες αυτές δεν ήταν τόσο πολύτιμες ή περιζήτητες. Σήμερα, ένας από τους πιο αξιόπιστους οργανισμούς στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης, η Dale Carnegie Training®, προσφέρει δύο απόλυτα αναγκαίους οδηγούς για την απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος:

- Οι 5 Βασικές Ανθρώπινες Δεξιότητες: Πώς να Διεκδικείτε, Να Ακούτε τους Άλλους, κα να Επιλύετε τις Συγκρούσεις (Fireside; November 17, 2009; $14.99/paperback;1-4165-9548-1)

- Leadership Mastery: Πώς να Προκαλέσετε τον Εαυτό Σας και τους Άλλους για την Επίτευξη Υπερβάσεων (Fireside; November 17, 2009; $14.99/paperback;1-4165-9540-X)

Για σχεδόν 100 χρόνια, η Dale Carnegie Training®, ο παγκόσμιος ηγέτης στην ενίσχυση της απόδοσης  και παροχής ολοκληρωμένων λύσεων ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού, έχει βοηθήσει άτομα σε όλα τα επίπεδα ιεραρχίας των επιχειρήσεων να ενεργοποιήσουν το κρυμμένο τους δυναμικό. Στον πυρήνα της μεθοδολογίας της Dale Carnegie  και των φημισμένων διαπροσωπικών αρχών της, βρίσκεται μια απλή αλήθεια - η ενισχυση της  αυτοπεποίθησης και της θετικής προσέγγισης σε όλες τις αλληλεπιδράσεις είναι η πιο αποτελεσματική οδός  για την οικοδόμηση μιας επιτυχημένης καριέρας. Οι 5 Βασικές Ανθρώπινες Δεξιότητες προσφέρουν ένα αποδεδειγμένο σχέδιο εφαρμογής ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης προκειμένου να μεταδώσετε ένα σαφές μήνυμα, να οικοδομήσετε την αξιοπιστία, και να επιτύχετε την αναγνώριση και το σεβασμό.

Στον ολοένα και πιο διαφανή και συνδεδεμένο σημερινό επιχειρηματικό κόσμο, οι παραδιακοί τρόποι διοίκησης μέσω εκφωβισμού, ελέγχου και υπερβολικών απαιτήσεων, δεν οδηγούν σε μακροχρόνια αποτελέσματα. Οι επιχειρήσεις αναζητούν μια νέα μορφή ηγέτη - που μπορεί να παρακινήσει τους άλλους - ενώ χαρακτηρίζεται από βασικές αρχές ηγεσίας όπως η προσαρμοστικότητα, η αξιοπιστία και η ικανότητα να μεταδίδει ενέργεια. Στο βιβλίο "Leadership Mastery" θα ανακαλύψετε βέλτιστες πρακτικές που έχουν προκύψει από συνεντεύξεις με ηγέτες του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και από άλλους χώρους όπως ο αθλητισμός και η ακαδημαϊκή κοινότητα, προκειμένου  να χτίσετε τις πολύτιμες δεξιότητες σχέσεων και της δυναμικής ηγεσίας που θα σας είναι χρήσιμες στο σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Ακολουθώντας τα βήματα του κλασικού βιβλίου του Dale Carnegie "How to Win Friends and Influence People", οι 5 Βασικές Ανθρώπινες Δεξιότητες και Τελειοποίησης της Ηγεσίας προσφέρουν ισχυρές τεχνικές και μια καθοδήγηση τα οποία εύκολα εφαρμόζονται για την επίτευξη ενός νέου επιπέδου των επαγγελματικών και προσωπικών επιτευγμάτων σε έναν απαιτητικό επαγγελματικό κόσμο. 

Οι 5 Βασικές Ανθρώπινες Δεξιότητες: 
Πώς να Διεκδικείτε, Να Ακούτε τους Άλλους, κα να Επιλύετε τις Συγκρούσεις (1-4165-9548-1)

Leadership Mastery:
Πώς να Προκαλέσετε τον Εαυτό σας και τους Άλλους για την Επίτευξη Σπουδαίων Αποτελεσμάτων (1-4165-9549-X)

Από την Carnegie Training®
November 17, 2009 / Fireside; Simon & Schuster, Inc.
$14.99 / Paperback

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με
ΤΙΣ 5 ΒΑΣΙΚΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ, LEADERSHIP MASTERY
και την DALE CARNEGIE TRAINING®
επισκεφτείτε παρακαλώ το www.simonandschuster.com ή το www.dalecarnegie.com
 

 

Πίσω

 
 

100-102 Papanikoli Street ,, 15232 Chalandri,, Athens, GR
P:+30 210 6779129

Follow us on

 
© 2017 Dale Carnegie & Associates, Inc.. All Rights Reserved.
Ο ιστότοπος σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από Americaneagle.com